selamat datang


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, February 15, 2009

cuti2 Saudi..jom la ustaz falah..

Alhamdulillah exam dah selesai dan result pun dah keluar..syukur walaupun x seberapa tinggi markahnya..Nampaknya dah seminggu bercuti..kawan2 yang balik bercuti pun dah seminggu di Malaysia meluangkan masa bersama keluarga masing2..mungkin ada yang gi shoping2, makan keropok lekor, dan mungkin ada jugak yang mengira hari untuk honey moon ke Langkawi :p ..Apa2 pun diucapkan selamat bercuti..jangan terlajak cuti dah la yer..nanti x dapat masuk saudi pulak baru padan muka..

Asalnya malas nak update blog ni, bukan x der masa tapi mungkin x der mood..kalu nk kira masa ada sangat, kalau datang boring, aku x tau nak buat apa2..sampaikan 3 4 kali keliling dalam rumah..tu boring tahap maksima la tu..

Memandangkan ustaz falah suruh update blog ni, jadi aku terpaksa la, nak ambik hati kononnya..awal pagi tadi chat dgn ustaz falah dia mintak update kan blog ni cerita apa aktiviti kat sini..setakat ni x der aktiviti lagi, hari khamis dan jumaat baru2 ni gi jalan2 Jeddah dgn family abang kuzz, ustaz Lutfi dan abang amin pun ada skali..semalam budak2 ni ajak buat umrah..jadi aku pun join skali sebab lama dah tak buat umrah..best jugak keluar ramai2 time orang x der..tawaf 10 minit pun dah siap sebab orang x ramai..sampai rumah kul 2.00 pagi lepas shoping2 kat Nouri..

Insya Allah sekarang ni budak2 ni berkemas2 untuk memulakan pengembaraan musim cuti tahun ni..tahun lepas Aku ke Abha bersama ustaz din dan ustaz ayub san..Tapi tahun ni kita tukar arah ke Madinah dan Yanbuk..rugi la ustaz falah x der skali..Us hafiz pun akan ikut skali Insya-Allah..

Tu jelah aktiviti kitaorang kat sini..tapi banyak lagi yang nak rancang ni..kambing ada 2 ekor lagi..cadang2nya kitaorang nak wat satay lepas balik dari bercuti nanti sebelum ustaz falah datang sini sambil berkhelah kat Muzdalifah, main takraw, dan macam2 lagi la..Harap2 ustaz falah x jeles ye..ana dah pesan dulu jangan balik, tapi degil..hihihi..jgn marah yer..gurau jer..

sekian..wassalam..

1 comment:

Syeikhulislami said...

Kenapa tintamakkah tak balik juga?Mabruk a'la najahikum fil imtihan.
Da'watukum...